Vila de lux D+P – zona centrala

690.000 EURO
Pentru Vanzare Recomandate

13170

Property ID

394 m2

Size

2

Bedrooms

4

Bathrooms

Description

Sapient Imobiliare va propune spre vanzare, o vila exclusivista, amplasata in centrul orasului, pe str. Louis Pasteur, pe un teren generos ce masoara o suprafata de 2668 mp.

O proprietate atemporala, cu o arhitectura inedita, aceasta vila de lux a fost construita in anul 2010, in regim D+P si se bucura de acces usor catre cele mai importante puncte de interes ale orasului (Magazinul Crisul se afla la o distanta de 5 min). In acelasi timp, curtea pe 2 nivele ii ofera o intimitate aparte si o liniste deosebita, in contrast cu agitatia cotidiana a centrului orasului.

Prin apartenenta la categoria de lux, in toate aspectele, aceasta vila captiveaza prin finisajele sale deosebite, prin atentia acordata celor mai mici detalii, prin materialele calitative folosite la amenajarea interiorului cat si a exteriorului, prin luminozitatea in care se scalda fiecare incapere si prin peisajul unic, plin de verdeata si aer curat al curtii interioare.

Vila are o suprafata construita totala de 570 mp si se desfasoara astfel:

–> Parter: – suprafata construita: 306 mp / suprafata utila: 211 mp

– compus din: hol, birou, bucatarie, camara, living spatios cu iesire pe terasa, 2 dormitoare mari si luminoase cu vedere superba spre curtea interioara, 2 bai, 1 dressing, garaj de 26.5 mp, terasa si scara exterioara de 44.25 mp.

–> Demisol: – suprafata construita: 265 mp / suprafata utila: 181 mp

– compus din: hol cu casa scarii, living spatios cu iesire pe terasa, bucatarie, camara, 3 debarale, camera tehnica, 2 bai, spalatorie, uscatorie, terasa acoperita de 28.15 mp.

La nivel de amenajari interioare, mobilier si caracteristici specifice, proprietatatea nu iese din tiparul celor mai inalte standarde de calitate. Asadar, aceasta vila originala, se mandreste cu urmatoarele dotari: – geamuri termopan din lemn cu vitralii

– sistem de ventilatie in intreaga casa

– gresie, faianta de calitate superioara

– mobila din lemn masiv in fiecare camera

– usi interioare lemn masiv

– 2 seminee in ambele livinguri

– 2 bucatarii mobilate intr-un stil rustic aparte si utilate cu: plita electrica, cuptor electric, frigider, cuptor microunde

– mobila gradina din fier forjat cu detalii spectaculoase

– garaj cu elevator care poate gazdui 2 masini

– piscina exterioara

– incalzire in pardoseala cu pompe de caldura, centrala termica sofisticata (se poate lega si la reteaua de caldura a orasului) care asigura atat iarna cat si vara un confort termic deosebit

– instalatie de irigare intinsa pe tot terenul

– sistem de supraveghere video si alarma

– videointerfon

– poarta acces auto si poarta garaj automate.

– utilitati: apa, curent, canalizare, gaz pe strada.

Pentru a va convinge singuri de farmecul acestei vile superbe, va invitam cu drag la vizionare, pentru a pasi in lumea ei interioara fascinanta!

Address

Address: str. Louis Pasteur, Oradea
  • Country: Romania
  • Province / State: Bihor
  • City / Town: Oradea
  • Neighborhood: Zona Centrala
Open on Google Maps

Contact

Monica Draghici

Property Agent
ORADEA, str. Vasile Alecsandri nr.1
+40.722.700.354
monica@sapientimobiliare.com
Other Properties

Ratings & Reviews

0 0 Reviews
  • 5 0 %
  • 4 0 %
  • 3 0 %
  • 2 0 %
  • 1 0 %

0 Reviews

Similar Properties

Vila noua, zona Facliei

Pentru Vanzare

Casa noua , strada Facliei pe malul Crisului. Casa are la parter : camera de zi ,bucatarie, 2 bai , 2 camere pt copii , garaj  , camera technica , Etaj: dormitor, baie, sauna , dressing , 2 terase mari cu jacuzzi, Gradina de 5000 mp cu gazon, copaci seculari.

6.500 m2
3
3
Casa la curte comuna – Ultracentrala

Pentru Vanzare

Sapient Imobiliare va propune spre cumparare cu Comision O% pt. cumparator, la doi pasi de Teatrul Regina Maria, o casă frumos construită, al carei interior vă va surprinde prin impartirea spatiului, cu multă grija, atentie și dedicare din partea proprietarilor. Ochii vor fi curioși să descopere interiorul casei. Parterul are bucătăria, baie, hol, doua camere, […]

153 m2
4
3