Casa cocheta in Tarian

67.000 EURO
Pentru Vanzare

13625

ID Proprietate:

101 m2

Suprafata Utila:

2

Dormitoare:

1

Bai

Descriere

Sapient Imobiliare va propune spre vanzare cu comision 0% o casa foarte draguta, edificata in anul 2015 si care se vinde la cheie. Asta inseamna ca tot ceea ce v-a ramas de facut este sa va luati hainele si sa va mutati. Suna bine nu-i asa?
Casa este desfasurata pe un nivel avand: hol la intrare, living cu bucataria si loc de luat masa in spatiu deschis, fiind concepute intr-un stil modern, acest lucru oferindu-i locuintei un look placut si spatios, doua dormitoare elegante si o baie.
Bucătăria, la randul ei e dotată cu mobilier modern, cuptor electric, plita pe gaz, frigider etc.
Podul casei poate fi folosit ca spatiu de depozitare.
Curtea si gradina sunt amenajate profesional cu plante perene si elemente decorative.
Un alt lucru care sporește confortul este sistemul de irigare automat din curte și grădină. Astfel, veți avea mai mult timp de relaxare pe terasă în timp ce partenerul de viață învărte carnea pe grătar sau vă aduce limonada. Curtea este dotată și cu un frumos loc de gatit unde se gaseste un cuptor de pizza/paine, un gril special actionat cu motor pntru rotisor si un loc pentru ceaun.
Terenul are o suprafata de 517 mp iar casa are suprafata construita de 135 mp.
Proprietatea merita toata atentia, iar daca v-am trezit interesul contactati-ma pentru a va oferi mai multe detalii si informatii.

Adresa

Adresa: sat Tărian, România
  • Tara: Romania
  • Provincie / Judet: Bihor
  • Oras / Localitate: Girisu de Cris
  • Zona: Tarian
  • Cod Postal: 417272
Deschide cu Google Harti

Contact

Corina Dragomir

Agent Imobiliar
ORADEA, str. Vasile Alecsandri nr.1
0742572503
corina@sapientimobiliare.com
Alte Proprietati

Evaluari & Recenzii

0 0 Recenzii
  • 5 0 %
  • 4 0 %
  • 3 0 %
  • 2 0 %
  • 1 0 %

0 Recenzii

Proprietati Similare

Vila zona Spitalului Judetean Oradea

Pentru Vanzare

7 luni in urma

Sapient Imobiliare va propune spre vanzare, in exclusivitate cu comision 0% pentru achizitie! O locuinta atemporala, cu o arhitectura moderna, proprietatea se bucura de acces usor catre cele mai importante puncte de interes din orasul Oradea si in acelasi timp de o liniste de nedescris. Prin apartenenta la categoria de lux, in toate aspectele, aceasta […]

560 m2
4
Vila la cheie

Pentru Inchiriat

Pentru Vanzare

Vila la cheie

170.000 EURO
3 luni in urma

Proprietatea propusa beneficiaza de o localizare superba, fiind pozitionata intr-o zona linistita si cu o comunitate inchegata. Linistea si relaxarea sunt ceea ce definisc aceasta proprietate. Avand o suprafata optima, proprietatea se remarca prin calitatea finisajelor interioare si comfortul creat in cadrul caminului ideal destinat familiilor contemporane. La nivel de finisaje, casa dispune de materiale […]

210 m2
3
2
Casă cu piscină

Pentru Vanzare

Casă cu piscină

230.000 EURO
6 luni in urma

Casa de vanzare in Santandrei formata din demisol, parter si etaj – 3 dormitoare, living deschis cu bucataria care are toate utilitatile, camara de alimente, baie jos cu cabina de dus, baie cu jacuzzi sus, birou mobilat complet, dressing, balcon. Parchet laminat de rezistenta, aer conditionat in toate incaperile, pavaj din piatra naturala, gazon cu […]

366 m2
3
2
Casa ANCA

Dezvoltator

Pentru Vanzare

Casa ANCA

75.000 EURO
7 luni in urma

Anca, o casă foarte spațioasă construită pe un singur nivel, este perfectă pentru o familie cu 2 copii. Cele 4 terase permit proprietarilor o conectare perfectă cu spațiul verde din curte.

118 m2
3
2