Parteneri Sapient

HORNBACH

Sapient Imobiliare contribuie semnificativ la dezvoltarea mediului de business orădean prin facilitarea unor investiții semnificative. Astfel, Sapient Imobiliare a identificat locația optimă pentru construirea noului magazin Hornbach în Oradea și a intermediat achiziția terenului de către concernul german. În acest fel contribuim la prosperitatea comunității locale.

Sapient Imobiliare – membru al comunității locale de business!

EURO BUFFALO

Înființată în 2011, Euro Buffalo reprezintă o importantă investiție austriacă în Bihor. Sapient Imobiliare a oferit suportul necesar realizării acestei investiții prin consultanța oferită și prin identificarea terenului necesar dezvoltării fermei. Euro Buffalo este doar un exemplu de investitor străin adus de Sapient Imobiliare în România și în Bihor.

Sapient Imobiliare – membru al comunității locale de business!

FERMA LUI IONUT

Sapient Imobiliare încurajază antreprenoriatul și sprijină dezvoltarea economiei locale, relevant fiind parteneriatul avut cu Ferma lui Ionuț. Co-fondatorul este un tânăr antreprenor local care produce și distribuie la domiciliu legume sănătoase proprii, dar care va și colecta de la alți producători legume, fructe, lactate și multe alte produse finite astfel încât (spune el) „orădenii măcar să aibă opțiunea de a mânca sănătos… Dacă o vor face, când o vor face sau câți o vor face, este o altă discuție. Important este să poată să aleagă.”

Ei bine, noi Sapientul l-am susținut prin oferirea unui spațiu pentru birouri unde acesta să-și poată desfășura activitatea si vom continua să-l susținem și în viitor deoarece ne dorim un mediu de business  puternic în care antreprenorii locali își au locul și importanța lor.

Sapient Imobiliare – membru al comunității locale de business!

Clientii nostri

de ce ar trebui sa lucrati cu noi

 22,191 total views,  4 views today

Compare

English EN Romanian RO

Enter your keyword